INTERIEUR

Het verschil tussen een huis en een thuis? Dat zit vanbinnen.

Art déco

Een prachtige houten vloer, forse dakbalken, perfect bewaard retro behang of knappe moulures, een elegante trap. Als we samen met jou op zoek gaan naar een heel persoonlijke inrichting van je woonst, vertrekken we zoveel mogelijk vanuit de authentieke elementen die aanwezig zijn. Allicht hebben die de tand des tijds niet helemaal ongeschonden doorstaan, maar wij hebben de (steeds zeldzamer wordende!) know-how in huis om die elementen in hun oude glorie te herstellen.

Misschien zijn er ook enkele meubelstukken waar je van droomt of aan gehecht bent? We nemen ze mee in een ontwerp dat dankzij een doordachte keuze aan materialen, kleuren en welgemikte accessoires precies die unieke eenheid vormt waarin jij je thuis voelt.

Magnifieke maatkasten

Een geweldige manier om je interieur naar een origineel en heel persoonlijk niveau te tillen, zijn meubelen op maat. En dan denk je meteen aan kasten, want in bijna elke kamer staat wel een kast. Soms heel specifieke, zoals in de keuken en de badkamer. Soms een eenvoudige bergkast. Of een garderobe met plaatsbesparende schuifdeuren. Een functionele bureauwand, een indrukwekkend boekenrek, of een spectaculaire barkast.

Met een kast op maat kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten en de indeling helemaal afstemmen op jouw noden. De mogelijkheden van maatwerk zijn immers eindeloos. Zo stel je in alle vrijheid een fantastisch interieur samen in één stijl – jouw stijl!

Maar niet alleen kasten

En je moet je niet beperken tot de kasten. We bouwen ook eet- en salontafels, bureaus, en zelfs bedden… Altijd op basis van een persoonlijk ontwerp, en altijd met kwalitatieve en duurzame materialen. Van de opmeting en het ontwerp tot de montage ter plaatse: we doen alles zelf. Zo kunnen we je een uniek en perfect afgewerkt meubel garanderen, waar je jaren van zal genieten.

Bij onze realisaties kun je al enkele van onze handgemaakte meubelen ontdekken. Ons echte aanbod natuurlijk veel ruimer. Want als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken, in je favoriete uitvoering en kleur, en exact op maat. Een geweldig idee? Een prachtige foto gezien? Of ben je op zoek naar een specifiek meubel maar vind je nergens je ding?

We komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden voor jouw interieur te bespreken!

PROJET PARFAIT – je interieur is in goede handen

Realisaties