ZOLDER

Gelukkig moeten we niemand nog overtuigen van het nut van dakisolatie. Je verdient bovendien je investering snel genoeg terug, en de premies zijn ook mooi meegenomen. 

Technische know how

Het lijkt misschien een eenvoudig werkje, maar ook hier geldt dat enkel een doordachte aanpak en een technisch perfecte uitvoering je verzekert van echte winst: de juiste (combinatie van) isolatiematerialen, een secure afdichting van het dampscherm, het correct uitwerken van de dakramen en andere aansluitingen… Onze know how garandeert je een uitstekend en duurzaam resultaat.

Woonuitbreidingsgebied

En zoals altijd houden we het grotere geheel in het oog, om je investering zoveel mogelijk te laten renderen. Oude dakramen in een performante isolatieschil? Wij kunnen ze voor je vervangen. En misschien wat groter maken, of er nog eentje bij steken. 

Door de extra lichtinval zie je opeens veel meer mogelijkheden in die nog te vaak on(der)benutte zolder: een extra slaapkamer, soms zelfs met badkamer én dressing. Een thuiswerkplek of een do-not-enter game zone. Een functionele bergruimte waar echt elke centimeter wordt gebruikt.

Totaalproject

We kunnen alle uitdagingen aan die een zolder stelt: een luik met schuiftrap vervangen door een comfortabele vaste trap, een ongebruikte schouw die in de weg staat afbreken, elektriciteit en water tot boven brengen, de ruimte indelen met gyproc wanden, de perfecte maatkast plaatsen… 
Alles in eigen beheer, en met één aanspreekpunt. Van concept tot het laatste likje verf. En van een kwaliteit waar we trots op zijn.

Zo wordt die vergeten kamer een echte meerwaarde voor je thuis.

We komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden voor jouw badkamer te bespreken!

PROJET PARFAIT – je zolder is in goede handen


Realisaties