BADKAMER

Ochtendspits in een oase aan rust

Hoe je dagen er ook uitzien, de kans is groot dat ze beginnen en eindigen in de badkamer.
Het is de plek waar je elke ochtend met nieuwe energie de dag begint en waar je ‘s avonds tot rust komt (en misschien ’s nachts nog eens gaat plassen).

De badkamer is van een louter functionele ruimte geëvolueerd tot één van de belangrijkste kamers in huis, waar elk lid van het gezin zijn plekje moet vinden. Waar je nu eens snel doet wat moet, en straks weer heerlijk wil kunnen ontspannen.

In een nieuwbouw krijgen badkamers de ruimte die ze verdienen, maar bij renovaties is de ruimte veelal beperkt. Misschien heb je de mogelijkheid om een andere kamer tot badkamer om te vormen, of om een extra badkamer te installeren. Maar meestal moet je het doen met de plaats die je hebt. En dan is een goed ontwerp cruciaal.

Wij denken met je mee

Tijdens ons eerste bezoek meten we de ruimte op, we luisteren naar je ideeën en denken met je mee over de indeling, tot je badkamer perfect aansluit bij jou en je gezin, tot de beschikbare ruimte optimaal wordt benut, en tot elk detail zijn plaats gevonden heeft -ook de wasmand.

Met onze eerste schetsen in de hand, bepaal je daarna de stijl van je nieuwe badkamer: strak modern, rustiek, industrieel, retro… Wij kunnen alle kanten uit en adviseren je graag over het effect van materialen en kleuren. En we verliezen nooit het onderhoudsgemak uit het oog.
Een eerste raming geeft een idee van het kostenplaatje.

Totaalrenovatie

Als je beslist om de werken aan ons toe te vertrouwen, werken we de plannen in detail uit en maken we de concrete offerte op.

In onderling overleg en afhankelijk van de levertermijnen plannen we vervolgens de werken in. Wij staan in voor het totaalproject: van afbraak, het plaatsen van alle leidingen en afvoeren, het vloeren en de watervaste bezetting van de wanden, tot de installatie van het nieuwe sanitair, de opbouw van de (maat)meubelen en de eindafwerking toe. Zo volgen de werken elkaar snel en efficiënt op, kun je bij één aanspreekpunt terecht als je een vraag hebt of er toch iets niet helemaal volgens plan verloopt, en ben je verzekerd van een constante kwaliteit van de volledige uitvoering.

Het resultaat? Een functionele en onderhoudsvriendelijke badkamer, die er prachtig uitziet en nog vele jaren comfort en plezier biedt.

We komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden voor jouw badkamer te bespreken!

PROJET PARFAIT – je badkamer is in goede handen


Realisaties