OVER ONS

Delphine

Delphine is het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers, architecten en projectbegeleiders.
Zij verzorgt de administratie tot in de puntjes: offertes, werfopvolging en facturatie.

Haar creatieve ei kan ze kwijt in het plannen van keukens en badkamers en het inrichten van volledige interieurs tot deze perfect aansluiten bij de dromen, gewoontes en praktische noden van elke klant.

Robert

Robert leerde al vroeg met zijn vader op de werf de knepen van het vak. Naast zijn jarenlange ervaring kan hij bogen op een uitstekende opleiding en voortdurende bijscholingen over nieuwe materialen en technieken.

Hij gaat over alle technische aspecten van de uitvoering, en zijn veelzijdigheid maakt de volledige uitvoering van elk project in eigen beheer mogelijk.

Goed. Beter. PARFA!T

De drijvende kracht achter PROJET PARFA!T is projet dR, ons aannemersbedrijf op mensenmaat met een passie voor de renovatie van woningen.

Renoveren is een stiel apart. Elke renovatie is een uitdaging om binnen het budget een praktische én mooie oplossing te realiseren -een uitdaging die we telkens opnieuw met plezier aangaan!
Daarom denken we van in het begin met je mee. We komen langs om je project uitgebreid te bespreken, met of zonder plan, met of zonder architect. We luisteren naar je wensen en bekijken de mogelijkheden.

Daarna maken we een gedetailleerde offerte op. Als je de offerte aanvaardt, plannen we de werken in. Tien dagen voor de effectieve start van de werken ontvang je de voorschotfactuur die het nodige materiaal dekt.

Dankzij de uitstekende vakmensen die wij in huis hebben, gebeurt de volledige uitvoering in eigen beheer. Omdat we zelf op de werf staan, gebeurt de opvolging van heel nabij. Zo kunnen we vlot en efficiënt werken, en duidelijk communiceren, als er toch iets niet volgens plan verloopt. En jij kunt met al je vragen en opmerkingen bij één aanspreekpunt terecht! We voeren de werken uit volgens de regels van de kunst, met een scherp oog voor detail en afwerking, zoals we het voor onszelf zouden doen.

En de factuur is er een zonder verrassingen, dankzij onze doordachte offerte en gedegen opvolging.

Kortom, wij zijn fier op ons werk, en voor ons is een tevreden klant het mooiste compliment (en de beste reclame)!

We komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden voor jouw renovatie te bespreken!

PROJET PARFAIT – je renovatie is in goede handen