KEUKEN

Een keuken om te koken…

…en in te eten, bij te praten, te brunchen, samen te bakken, te aperitieven met vrienden, om in te werken, te plannen of huiswerk te maken met de kids: in een keuken wordt gelééfd.

De keuken is het hart van je huis. Geen enkele andere ruimte verenigt zo veel verschillende functies. Van een keuken die bij je past, heb je elke dag plezier. Geen wonder dus dat een nieuwe keuken bij velen hoog op het verlanglijstje staat!

Hoe gebruik jij je keuken?

De perfecte keuken begint met het perfecte ontwerp. Tijdens ons eerste bezoek meten we de ruimte op en stellen we vooral heel veel vragen: ben je een hobbykok of eerder een microgolfchef? Komt op tafel vooral pizza, Pascale Naessens of Vlaamse klassiekers? Hoe doe je liefst je boodschappen? Eet je snel en rechtop, samen voor de TV of uitgebreid aan tafel? Wie en wat moet er in de keuken allemaal zijn plekje vinden? Wat vind jij belangrijk of vervelend? En niet in het minst: wat vind jij een mooie keuken?

Ontwerp op maat

Al die informatie helpt ons om een ontwerp op maat van je gezin en je woning uit te werken. We zoeken naar de optimale opstelling die met slimme oplossingen het maximum uit de beschikbare ruimte haalt, die volledig afgestemd is op jouw wensen en gewoontes, en die ook nog eens prachtig oogt.

Tijdens een tweede bezoek leggen we je de eerste schetsen voor, met een voorzichtige raming van het kostenplaatje. Jij kiest het ontwerp dat het beste aansluit bij je wensen, en op basis daarvan spreken we vervolgens de keuze van materialen en toestellen met je door. Wij stellen kwalitatieve en duurzame oplossingen voor, en jij kiest de stijl, het materiaal of het merk in functie van je smaak en je budget. Uiteraard garanderen we voor elke optie een professionele uitvoering met een scherp oog voor detail.

Als je besluit om de werken aan ons toe te vertrouwen, werken we de plannen in detail uit en maken we de concrete offerte op.

Totaalaanpak met één aanspreekpunt

In onderling overleg en afhankelijk van de levertermijnen plannen we vervolgens de werken in. Wij staan in voor het totaalproject: van afbraak, over het plaatsen van alle leidingen en afvoeren, de vloer- en pleisterwerken, tot de installatie van meubelen en toestellen en de eindafwerking toe. Zo zijn alle werken optimaal op elkaar afgestemd, heb je maar één aanspreekpunt nodig, en ben je verzekerd van een constante kwaliteit van de volledige uitvoering.

Of hoe een optimaal ontwerp, kwalitatieve materialen en een technisch perfecte realisatie resulteren in je droomkeuken, waar het elke dag opnieuw fijn leven is!

We komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden voor jouw keuken te bespreken!

PROJET PARFAIT – je keuken is in goede handen

Realisaties