TOTAALRENOVATIE

Zeker als je graag in de stad wilt wonen, zul je vaak een huis kopen en renoveren. Soms is een totaalrenovatie de enige manier om het organische gegroeide kluwen aan functies en installaties in een doorleefd huis te ontwarren.

Haalbare kaart?

We kunnen je al vóór de aankoop helpen inschatten of je project haalbaar is. We bekijken met een kennersoog de staat van het dak, de muren en het schrijnwerk. Ook de technische installaties (verwarming, sanitair, elektriciteit) en de aanwezige of nodige isolatie passeren de revue. En uiteraard luisteren we naar je plannen, en of daarvoor ook een vergunning en de medewerking van architect vereist is.

Op basis van al deze elementen kunnen we je een grove indicatie geven van de werken en het kostenplaatje dat je mag verwachten.

Meer ideeën dan centen

Dat betekent niet dat je het volledige kapitaal al meteen voorhanden moet hebben. Vaak genoeg is er meer enthousiasme dan geld. Daarom begeleiden we veel van onze klanten in een renovatietraject. We denken mee van in het begin en houden steeds het hele plaatje voor ogen. Welke normen moeten gehaald worden, welke mogelijkheden biedt het huis, welke prioriteiten stel je zelf…

We werken samen met jou een plan van aanpak uit, en faseren de werken zo logisch, vooruitziend en kostenbesparend mogelijk. We bewaken de samenhang in de keuze van de materialen. We bekijken wat je eventueel zelf kunt doen.

Dat we elke fase opnieuw je vertrouwen krijgen, daar zijn we trots op. En omdat de visie er van in het begin is, realiseren we samen uiteindelijk toch je droomhuis.

You can do anything, but not everything

Soms zijn er wel degelijk centen genoeg, maar ideeën te over. Er zijn zo veel prachtige huizen en interieurs te zien op het net en in de boekskes, dat het je regelrechte keuzestress bezorgt.

Ook dan kunnen we je helpen de richting in te slaan die best past bij je huis, je gezin en je budget. Waar mogelijk, proberen we te vertrekken vanuit de waardevolle authentieke elementen die aanwezig zijn. We werken samen de meest optimale indeling uit, kiezen de basismaterialen en daarna de afwerking in de stijl van jouw voorkeur.

Eenmaal de grote beslissingen zijn genomen, valt de rest van de puzzel gemakkelijk op zijn plaats. En vanaf dan gaat het snel. Na die grondige voorbereiding waar vaak weken overheen is gegaan, kunnen we ter plaatse aan de slag. Tegen een strakke timing, want je woont tijdens de werken wel best ergens anders. Met een gedegen opvolging, van de werken én van het budget. Met duidelijke afspraken omtrent facturatie. Met één aanspreekpunt waarop je altijd terecht kunt.

Zo realiseren we je totaalproject op een uitzonderlijk niveau -ons niveau.

Benieuwd naar onze mogelijkheden en realisaties?

We komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden voor jouw huis te bepreken!

PROJET PARFAIT – je totaalproject is in goede handen